Obchodníci.sk - CBS spol, s.r.o. 


CBS spol, s.r.o.
 
Informácie o firme
 
Spoločnosť začala svoju činnosť pod názvom Cassovia Books v roku 1999, keď začala fungovať ako obchodná firma zaoberajúca sa distribúciou a predajom spotrebného tovaru. Miestami podnikania a sídla pobočiek boli mestá Košice a Nitra. So sídlom vo Veľkom Krtíši sme sa v roku 2003 začali venovať vydávaniu edície maľovaných panoramatických máp regiónov Slovenska, výrobe propagačných materiálov najmä pre obce, mestá a regióny. Našimi zákazníkmi za 3 roky tejto činnosti je viac ako 1000 obcí a viac ako 200 firiem na Slovensku.

V roku 2005 sme začali s tvorbou a správou regionálnych webstránok združených na serveri www.regiony.eu. V priebehu dvoch rokov sme vytvorili informačné servery pre 5 regiónov (najväčší www.gemer.org má skoro 10.000 strán) a do projektu sme zapojili viac ako 500 obcí a firiem.

Okrem týchto aktivít poskytujeme všetky služby týkajúce sa polygrafie, grafiky, webdesignu a webhostingu. Firma ponúka aj kompletnú výrobu propagačných filmov a multimediálnych prezentácií na CD, DVD.

Od 1.5.2006 má firma Cassovia Books sídlo v Banskej Bystrici, kde sa presťahovala z dôvodu rozširovania svojej činnosti a pôsobnosti. 20.03.2007 bola z týchto dôvodu založené Vydavateľstvo CBS spol, s.r.o., ktorá pokračuje v činnosti reklamnej agentúry Cassovia Books.

Od roku 2008 rozširujeme svoju činnosť aj do Českej republiky.

Naše heslo: 'Nič nie je nemožné a všetko sa dá ...'


Právna forma:Spoločnosť s ručením obmedzeným
Región pôsobenia:Slovenská republika

Adresa:

CBS spol, s.r.o.
Rudohorská 33
974 11 Banská Bystrica


Katalóg IT firiem
 
Firma je v IT katalógu zaradená do sekcií: Obchodné zastúpenie, Sprostredkovateľ


<< návrat späť